Påven


Add Your Twitter Account

@jingezon Sticker ut! Det är fråga om ren och skär mordbrand, näst överlagt mord det allvarligaste brottet i svensk rätt med anor från Magnus Erikssons allmänna landslag av år 1250. Ansvarig minister planerar att anlita påven i konsten om handpåläggning.Meddelande från St. Peter den första påven!

Det nya koronaviruset sägs ha sjunkit, men det är det inte. Japanska människor har en svag idé. Du ser människor falla som Kina.

Lyssna inte på hyckelpolitikerna!

#coronavirus #Wuhan

https://t.co/2WpXASpoUz https://t.co/VJuqsPubrM

Meddelande från St. Peter den första påven! Det nya koronaviruset sägs ha sjunkit, men det är det inte. Japanska människor har en svag idé. Du ser människor falla som Kina. Lyssna inte på hyckelpolitikerna! #coronavirus #Wuhan https://t.co/2WpXASpoUz https://t.co/VJuqsPubrMAllegori över drottning Kristinas underkastelse inför katolska kyrkan och påven Alexander VII, Angelo Trevisani https://t.co/oYNH2KOKtY #museumarchive #nationalmuseum https://t.co/nVZvgQx5Ra

Allegori över drottning Kristinas underkastelse inför katolska kyrkan och påven Alexander VII, Angelo Trevisani https://t.co/oYNH2KOKtY #museumarchive #nationalmuseum https://t.co/nVZvgQx5Ra@heaunge vad för "substans" kräver du, utöver min länk där bnp paribas själva säger att de ska lansera biometriska betalkort i höst? röksignaler? brevduvor? eller bekräftelse från påven?

@Simsalladbim @EtnoMalin @anderslindberg Om den går som en anka, simmar som en anka och kvackar som en anka så är det förmodligen en anka. Är SD ett rasistiskt parti? Skiter björnar i skogen? Har påven en dyr mössa? Du är nog den förste som inte nekar till SD:s nazistiska förflutna.@Sharps_Wagner Gällande om folk är homo eller inte. Whatever floats your boat. Är inte intresserad. Noll personer jag känner som är homo svamlar om sånt. Alls. De flesta är hetero, några är homo. Vattnet är vått, himlen är blå och påven har lustig hatt.Påven emeritus Benedictus XVI drabbad av rosfeber https://t.co/UAP2RbakqlI might not be @diljitdosanjh 's girl but- Tera dil vicho'n pyaar ve mai mukan ni dena Paaven saari di saari ve mai aap muk jaan🙌💓@narendramodi Sir Aapko bhi is savan mahine ke subh paaven rakshabandhan ke tayahor dher sari shubhkamnaen@jorgenponder Lite udda bara att det ska krävas en studie som denna för något uppenbart - att luftvägsvirus lätt sprids mellan barn och från barn t vuxna. Har påven en rolig mössa...sanningen är att vatikanen, rom och de kringliggande italienska staterna, bland annat venedig, sågs som fristäder för judar under medeltiden. när de fick problem i den övriga diasporan så reste de dit för att appellera till påven. vissa påvar var filosemiter eller tom kryptojudar https://t.co/28P72PaGUGSom sekulär humanist sedan 40 år och medlem i föreningar som omfattar den livsåskådningen, ser jag återigen hur kristendomens splittring förstör för de troende.

Som sekulär humanist sedan 40 år och medlem i föreningar som omfattar den livsåskådningen, ser jag återigen hur kristendomens splittring förstör för de troende. "Kyrkan lyder under staten"! "Påven är "Herrens ställföreträdare på Jorden". Allt så bissart! https://t.co/EMzOreNT3c@Amon_Amarth32 @MaryvanSet @nilsolsson15 Det är ju bara att kolla alla världsledare, kändisar och världsledare, för att inte nämna påven och Vatikanen...De ser ju ut som demoner hela högen.Och kommunism är alltid bra, det som inte är bra i kommunistiska stater är inte kommunism. Dessutom gör påven aldrig fel även när han gör fel. Osv...@ChaSultan Ja, jag borde skrivit protestantismen istället för kristendomen, men då hade ingen fattat vad jag menade...ha.ha. Påven är väl den stora skillnaden..

@fakir_baba__ @ShefVaidya Tumre Bhajan Ram ko Paaven! 🙏🙏🙏@OmarElFarez @TitusOberg @martin_kullberg Ja om jag spelar efter dina regler och åsikter så är det väl homofobi. Men jag ser det inte som homofobi, men fortsätt att tyck så Omar. Jag bryr mig inte vad du anser om min kyrka och jag tror knappast att världens katoliker och påven bryr sig om dina åsikter.@KjellWesterholm Synen på påven, mest.. Tänkte ta judarna istället, men det hade blivit tjat då också! ;o)@ThomasIvar62 Fel. Kände inte igen påven så det fick jag kolla. Hade sen i bakhuvudet Valdemars resa till påven. Fick kolla upp det och även vilken påve det var.@heterhonhanna Har påven en lustig hatt? Klart vi gör! Vart nånstans på holmen flyttar ni?

Katolska kyrkan får stå som exempel, dess präster i Sverige kan plötsligt inte bara gå sin egen väg utan att det får konsekvenser. Och om de måste välja mellan att vara lojala mot påven eller den svenska staten, vad tror ni att de väljer?@AugustHerman @M_Viberg @CentCheerleader Glöm inte hinduerna + alla abrahamitiska småreligioner som inte kunnat få uppbackning av Påven.@Fnordspotting Ja som sagt, Greta talar i FN och i Davos och med Påven. Så kommer du dragandes med gamle Rasputin som i jämförelse spelar i gärdsgårdsligan.@Engvall_P @streamingmylife @slystone72 Har påven en rolig mössa? Har flera. https://t.co/B8jFmrZJYo- Var inte rädd, lit på Gud, var säker på att han är nära dig. (Påven Francisco).@PeterJo68118383 @philipbotstrom Självaste Göran Greider talar nu om "en ansvarsfull migrationspolitik" Bud från påven leder till snabba förändringar. Vad som saknas är ursäkten till alla de som försökt varna i tid. Var är den? Eller är det OK att bli fascist/nazist om man blir det på givet tecken?@srinagaradmin @listenshahid @prasarbharati @PIB_India @ani_digital @ians_india @GreaterKashmir @RisingKashmir @KashmirLife @Kashmir_Monitor @News18Urdu @GulistanNewsTV @Nidhi Khuda Karin Saarni Panen Yaari, Khuda Ma Paaven Kaanse Yeman Cheezan Pyeath..... Ya Allah Aameen....🤲Tera dil vichon pyaar ve main mukkan nahi ditta paaven saari di saari ve main aap mukk gai💘 @diljitdosanjh@l4xs1ll @andraanais2 här misstänker jag iofs att Ester är beredd att göra ett undantag. Folk som är dumma mot påven förtjänar att få sina fiskar varma!!@isobelsverkstad @andraanais2 Mitt bästa minne på temat var när Erik Helmerson skrev en hel text om att folk varit taskiga mot påven på twitter.

mundri meri mor de paaven chhalla wapas le ja #pubgban #ImranKhanResignKaro #JUNGKOOK #BTSARMY #WaqarZaka #pubgbaninpakistan #ImranKhanPUBGKholo #ImranKhanJawabDou #ImranKhanResignDo #imrankhankholopubg #ImrankhankholwaoPubg #IMRANKHANPUBGKHULWAO@pjaxess @GoteborgsPosten Skiter björnen i skogen? Har påven kul mössa?@Ankian4 @sparbollen @mrhenko123 Tror inte riktigt tex president Obama, påven eller Arnold Schwarznegger behöver hjälp med sitt kändisskap. De träffar Greta för att hon har något vettigt att säga@liteknivigt @manundrarju Skulle fan hellre bråka med påven... Han har ju eventuellt ett hjärta i kroppen

@TradingNerden Har hela gänget lustiga hattar? Vad säger påven om det? Eller har dom pottfrisyrer?@hansoalfredsson @utflyktsverige Det inte bara påven som har lustig hatt.@Gzale I början av 1490-talet när Osmanerna bröt mark in i Europa blev då påve Alexander 6 (Rodrigo Borgia) orolig. Han gav då Leo Da Vinci i uppdrag att måla av hans son Caesare Borgia i Jesus avbild. Påven trodde att ifall Osmanerna skulle invadera Europa...