100 وش 22


Add Your Twitter Account





الكلام ملوش علاقة 😂😂 بس كنا زمان بنقول على فاتن حمامة عندها ١٠٠ وش كل فيلم وشهاا مختلف عن التانى وشعرها وكل حاجة اكنها مش دى فاتن 😍😍 https://t.co/XSmXzMnanL


@arabic_imam @imamu_100 وش معنى القيود على الدفعه؟


مسلسلات @mbc1 الأسبوع المقبل ابتداء من الأحد "ب 100 وش" بطولة نيللي كريم 18:00 KSA 15:00 GMT "الميراث" حلقات جديدة 19:00 KSA 16:00 GMT "ال ديسمبر" 19:30 KSA 16:30 GMT "مانيكان" بطولة هيا عبدالسلام 20:00 KSA 17:00 GMT ابتداء من الإثنين "جنة هلي" بطولة سعاد عبدالله 22:00 KSA


Yla nl3b!? ريتويت و هتكلم عنك في عشوائيات في ١٠٠ وش


_ انت يا صاحبى بتحب تتفرج ع مسلسل اية =100 وش _ حتى فى دى بردو يا صاحبى


مثال وش بيصير في سوق الاسهم اذا صارت الضريبه ١٥٪ ؟ اشتريت اسهم بقيمه ١٠ الاف ريال العموله للبنك ١٥ ريال بالسابق ضريبتها ٥٪ تساوي ٧٥ هلله .. الحين ٢ ريال و٢٥ هلله ~~~~ اسهم قيمتها ١٠٠ الف العموله ١٥٠ ريال ضريبه٥٪ ٧،٥ ريال الان ١٥٪ ٢٢ ريال ونص العموله ثابته وضريبتها زادت


😊انا عندي مشكله بطاريت الايفون اشحنه 100 وفجاه ينقص الين 42 وش المشكله ؟






ماشي انا في الحلقة ال ٢٢ من ١٠٠ وش و الحمدلله ثابتة على موقفي و لسة مش حاسة اني بحب اسر ياسين


حد معاه بقية حلقات ١٠٠ وش من ٢٢ للاخر ع التليجرام؟


E.g :نهاية ب ١٠٠ وش و أنا لسة ف الحلقة ٢٢😡 https://t.co/uxEEWuVy3c


media embeded in tweet
شكراً بـ ١٠٠ وش، وشكراً للمخرجة الجميلة كاملة أبو ذكرى، وشكراً للكاست الجميل اللي مليان مواهب عظيمة ده أول مرة احس ناحية مسلسل مصري انه هيوحشني والله :((، ونتقابل في الجزء التاني على خير 💙 https://t.co/8XZgtlSMKr






@Abusa3d_22 @BassamJaara حقيقة بس وش تعطيني جائزة لو صدق انا اقلك ١٠٠٪ الاسد مع السلامة وفهد المصري رئيسا لسوريا


مشاهدة وتحميل مسلسل 100 وش الحلقة 22 الثانية والعشرون بجودة عالية HD ديلى موشن https://t.co/ldbiTE07Ei


الناقدة ماجدة خير الله: على الرغم من أن مسلسل "بـ 100 وش" بطولة نيللي كريم وآسر ياسين ليسا ممثلين كوميديين، إلا أنهما استطاعا أن يقدما توليفة كوميدية اجتماعية خفيفة الظل الرابط البديل: https://t.co/WHozAbsX8p #رمضان @NellyKarim @AsserYassin https://t.co/CXRIwwSQVQ